24 Ocak 2016 Pazar

Maybelline Affınımat Perfectıng+mattıfyıng Foundatıon

   Maybelline Affınımat Perfectıng+mattıfyıng Foundatıon 17 Rose Beıge
Merhaba çoook sevgili okurlarım dermişim :)Şakaydı tabiki çoook güzel pazar geçirmeniz dileğiyle,bu bıldırcın yumurtaları neden burada derseniz sadece renk uyumundan koydum başka hiçbir fikrim yok :)bahsetmek istediğim ürüne geçiyorum, üsttede belirttiğim gibi uygun fiyatlı (gerçi benim paylaşımların hep uygun fiyatlı ama:))Maybelline'nin Affını mat serisindeki fondotenden bahsedicem; Öncelikle kendisi benim ilk tanıştığım fondöten sayılır. İlk aldığımda bayılarak kullandığım bu fondöteni sıra geldi incelemeye.
Ambalajını gördüğünüz gibi tüplü; istediğimiz kadar ürün almamız zor değil tabi çevir çevir aç çevir çevir kapat biraz uğraştırsada benim gibi çok üşengeç değilseniz çok takılmazsınız.
Yapısı, yukarıda görüldüğü gibi bayağı sıvı, İlk aldığımda eyvah desemde neyseki yüzümde öyle durmadı.Bu özelliği çok kolay ve istediğimiz aksesuarla (sünger, fırça gibi) yaymamızı sağlıyor .
Dağıtıldığında ise 1 dk sürmeden hemen kuruyup,  matlaşıyor,Ürün aslında yağlı ve karma ciltler için üretilsede bir nemlendiriciyle çok kuru olmamak şartıyla kuru ciltlerde kullanabilir. 
Vaatleri, arkasında yazdığı gibi,ilk 5 saate kadar hiç yağlanma olmuyor ama pudrayla sabitlemede yarar var, ton farklılıklarını ve kusurları tabiki gizliyor fakat çok yoğun kapatıcılığı yok,spf 17 içeriyor çok yeterli değil  ama koruması olması güzel, sevmediğim yönü ise sürmeden sarı alt tonluymuş gibi duruyor fakat matlaşmaya başladığında,  pembeleşmeye ve koyulaşmaya başlıyor ,Bu durumda beni olduğumdan daha koyu gösteriyor.Herkes tarafından alınıp kullanabilinecek bir fondöten ,dikkat etmeniz gereken husus,  alırken 1 kaç ton açığını alırsanız , matlaşınca cildinize yakın bir ton elde etmiş olursunuz.
Fiyatı; Sanıyorum ki indirimsiz 21 tl ya almıştım ama indirimlerden daha uyguna alabilirsiniz. 
İnstagram; genckizinrenklidunyasi 
Gmail; genckizinrenklidunyasi@gmail.com