29 Ocak 2016 Cuma

ORİFLAME THE ONE 24 SAAT KALICI KAPATICI

                 Oriflame The One 24 saat Kalıcı Kapatıcı

Merhaba,beni takip edenler biliyordur ki yada ben öyle sanıyorum :) gözaltlarım çok fazla mor abartmıyorum,kapatmadığım zaman  töbe töbe bir şey içiyormuşum gibi :) 
Tabiki öyle bir şey yok ama kansızlıktan kaynaklandığı düşünüyorum.
Sadece mor olsa yine iyi birde içine çökük neyseki çok fazla değil,aydınlatıcı ürünlerle yükselttiğim zaman bu sorun kısa süreliğine ortadan kalkıyor.
Bu durumda hep yüksek kapatıcılıkta ürünler kullanıyorum malesef, cildimde hiç bir şey kullanmasam bile illaki kapatıcı uyguluyorum.Bugun kendisinden bahsediceğim ürün oriflame'nin yukarıda gördüğünüz kapatıcısı.
Öncelikle vaatlerine bakalım Katologta ne yazıyormuş.
Bendeki rengi fair beige.Gördüğünüz gibi oldukça uygun fiyatlara düşüyor.10 ml olmasıda oldukça bereketli.Ürün 25 saat kalıcılık vaat ediyor, 25 saat tabiki denemedim ama 8-9 saat kalıyor.Cildimde leke felan yok ama bazen küçük çıkan sivilce kızarıklarını güzel kapatıyor. Malesef gözaltlarıma yeterli gelmiyor,bu kapatıcılığının az olduğunu göstermez çünkü benim göz altlarım olması gerekenden fazla mor,fakat altına corrector tarzı bir ürünle gayet güzel oluyor.
Duruşunu çook seviyorum ,oldukça doğal duruyor,çizgilerime diğer kapatıcılardan çok daha az doluyor,bu benim için çok önemli neden?Çünkü çizgilerimize dolunca olduğumuzdan daha büyük duruyoruz.Ve Ben Bunun İçin Çook Gencim(21) :) :)Boyum küçüklüğümden itibaren hep uzun olduğu için daha büyük sanıldım şuan yaşımı gösterirken birde buna dayanamam :)Ama malesef her kapatıcı illaki göz altına doluyor :(
Ben elimle uyguluyorum bence en güzel sonucu öyle veriyor.
Yapısı zaten çok yoğun değil bir şeyle uyguladığım zaman dahada azalıyor.
Gözaltlarımı kurutmadı kesinlikle.
Bence uygun fiyatlı,orta kapatıcılıkta bir ürün arıyorsanız bir göz atın derim :)
Fiyatı:Ben 11.90 tl ya almıştım güncel fiyatını oriflame danışmaları veya sitelerinden öğrenebilirsiniz.
İnstagram:genckizinrenklidunyasi
Gmail:genckizinrenklidunyasi@gmail.com