27 Ocak 2016 Çarşamba

WATSONS AVAKADO'LU SAÇ MASKESİ

                           Watsons Avakado'lu Saç Maskesi


Merhaba Canlarıım 
 bugun ki Konuğum Watsons ın kendi ürünü olan,avakado lu saç maskesi,
sanırım başka çeşitleri de var,Ballı,Argan yağlı, Buğdaylı,Biralı... Saçım zaten çok kuru ama durulanmayan saç kremleri biraz işe yarıyordu fakat bir gün durulan saç kremi kullanınca onun yerinin farklı olduğunu anladım ve hemen maske arayışına girdim,
Watsons da her zamanki gibi  alışveriş yaparken :)
Bu maskeye denk geldim,fiyatı bayağı uygun üstelik 500 ml di.
Tabiki hemen almadım :)
Eve gelip kullananaların yorumlarına bakınca hemen kapmalıyım diyerek,
Koşarak watsons a gittim ve aldım,tabi denemeden dururmuyum hemen denedim :)
Zaten avakado nun nemlendirme özelliği olduğunu hepimiz biliyoruz sanırım.Kokusuda çok tatlı neyseki korktuğum şey başıma gelmedi, kokusu git gide beni baymadı ama tabiki herkes için aynı şey olurmu bilemem,Ürün bayağı bereketli yarım kilo resmen :)
KIVAMI: Jole gibi aynı,yukarıda da gördüğünüz gibi, :)
Kapağı yine yukarıda gördüğünüz gibi çok rahat açılıyor, ağzıda çok geniş olduğu için istediğimiz miktar çok rahat alınabiliyor.
KULLANIMI:Ben genellikle duşta kullanıyorum,temizlediğim saçlarımın suyunu biraz kuruladıktan sonra ceviz tanesi kadar ürünü  saçım uçlarına ve boylarına yediyorum,saç diplerinize uygulamayın yağlandırabilir,5-6 dk bekletip duruluyorum.Haftada 2 kereden fazla uygulamıyorum.
Vee Sonuuuuuç 
Miiss gibi kokan yumuşacık,parlak saçlar,kokusu 2-3- gün saçınızda kalıyor ama kesinlikle bayacak kadar yoğun gelmiyor.Buklelerim daha belirgin ve daha canlı oldu. :) Kesinlikle yapması gereken her şeyi yapıyor.Erkek kardeşim hemen kıskandı ve kendisine aldı,tabiki ben vermedim,(Kendine alsınlaar) :) :)  
Kesinlikle Tavsiye ederim hemen bir tane kapın.
Fiyatı:İndirimlerde 5-6- tl ya düşüyor.Ama ben 12 tl ya aldım indirimsiz bile çook uygun
 Watsons a Teşekkürler :) :)
İnstagram:genckizinrenklidunyasi
Gmail:genckizinrenklidunyasi@gmail.com



DIADERMINE EKSPRES 3'Ü 1 ARADA TEMİZLEYİCİ SU

DIADERMINE EKSPRES 3'Ü 1 ARADA TEMİZLEYİCİ SU

Makyaj yapmak kadar onu temizlemek, cildimize gereken bakımları yapmakta çook önemlidir, bugün sizlere aceleyle çok incelemeden, sadece fıs fıslı olduğu için daha rahat uygulanacağını düşündüğüm, Diadermine 3'ü 1 arada temizleyici suyundan bahsedicem.


 Öncelikle fotoğrafın kalitesinden dolayı özür dilerim,benim çekimim değil netten aldım,Çünkü ben bu ürünün şişesini başka bir şeyde kullandığım için çekemedim :(
Ben ilk defa araştırmadan bir ürün aldım onada bin pişman oldum,bu kadar rezalet olacağını hiç tahmin etmedim.,Dıadermenin ne kadar kötü olabilir ki diye düşünerek,üstünde yazanlara aldanarak aldım.Sanırım fotoğrafta tam belli olmuyor ben Buraya yazayım.
*Vitamin içerir.
*Cildi temizler,arındırır.
*Taze ve ışıltılı bir görünüm kazandırır.
*Yüz,göz ve dudaklar için.
*Tüm cilt tipleri için uygundur.
Bakalım arkasında neler yazıyormuş:
 DIADERMINE EKSPRES 3'Ü 1 ARADA TEMİZLEYİCİ SUYU yüzünüzü,gözlerinizi ve dudaklarınızı tek adımda kir ve suya dayanıklı makyaj kalıntılarından nazikçe arındırır.
Gelelim Benim Yorumlarıma: Kesinlikle uzak durmanız gereken bir ürün,bir makyaj temizleme suyu ne kadar kötü olabilirse o kadar kötü.Kokusu zaten kötüydü ama iki kullanımdan sonra dahada nefret ettim,Makyajımı tam olarak temizlemedi,yüzümü yapış yapış bıraktı,göz makyajımı hiç söylemiyorum,üstelik kirpiklerimi döktü yada ben çok ovaladım ondan mı kaynaklandı bilemicem,Durulanmadan kullanılabilir diye yazıyor ama bu mümkün değil.,makyaj temizleme suyularıya temizlediktan sonra muhakkak yüzümü yüz yıkama jelleriyle yıkarım fakat cilde ışıltı veriyormu diye bakmak için makyajsız cildime sıktığımda bırakın ışıltı vermeyi iki günlük kullanımda bile sivilce yaptı,zaten yapış yapış olmasından dolayı fazla dayanamayıp hemen yıkadım.Fıs fıslı olması işe yarıyormu derseniz malesef o konuda da sınıfta kaldı çünkü,çok geniş sıktığı için ürün pamuğa çok az geldi.Eh artık bu kadar kötü yorumdan sonra :)  tek işime yarayan özelliği şişesi oldu mekanizması sayesinde içine Fix Plus yaptım yakında blogum da tarifi olacak. :) YAŞASIN GARNİER :)
                                  İnstagram: genckizinrenklidunyasi
                                  Gmail: genckizinrenklidunyasi@gmail.com