28 Ocak 2016 Perşembe

Neutrogena Siyah Nokta Temizleyici Tonik

                       Neutrogena siyah nokta temizleyici tonik


               Merhabalar ): Bugün ki konuğum, neutrogena siyah nokta temizleyici tonik,
sanırım ben bu toniği yaklaşık 2 yıldır sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanıyorum.Öncelikle cildimde sivilce tek tük ve küçük çıkar ama siyah nokta sorunum malesef var.Bunlarla başa çıkmam biraz zor olsa da düzenli bakımla görünümleri azalıyor.Keşke yok edebilsek ama bu mümkün değil.Ben siyah noktalarımı haftada 2 kez peeling haricinde banyo sonrası cilt buharla yumuşadığı için o zaman tercih ediyorum.Benim kullandım bir set var siyah noktaları vakumlama yöntemiyle temizliyor fakat tamamen çekmesi mümkün değil kalanları malesef sıkarak temizliyorum ama üzerinden hemen bu toniği uyguladığım için bende bir sorun oluşturmadı :)baktınız çok fazla artmış cildinizi 5 dk kadar buhara tutarsanız sonrasında da bu işlemi uygulayabilirsiniz.Biliyorum siyah nokta bantları var ama her türlüsünü kullansam da pek işe yaradıklarını söyleyemeceğim.
 
Yorumlarım: Kokusu ilk başta çook ağır ,içinde alkol olmasından kaynaklı,
beni başlarda çok rahatsız etti neyse ki sonrasında alıştım,
gözlerimi ve cildimi ilk uyguladığımda biraz yaktı ama bu benim hoşuma gitti, :)psikopatım çünkü :) yakması sanki daha çok işe yarıyormuş gibi geliyor.
Vaatleri: Yukarıda görüldüğü gibi bakalım vaatlerini gerçekleştiriyor mu?
Evet siyah noktalarımı azaltıyor t bölgemde düzenli kullanımda neredeyse hiç olmuyor fakat burnumda ve çenemde sadece azalma oluyor malesef bitiremiyor zaten vaatleri arasında yok.Kullanmadığım zaman farkını çok net görebiliyorum.
Cildimi yağdan arındırıyor diyemeyeceğim çünkü cildim kuru ama kirden arındırıyor.
Şöyle söyliyeyim sabah ve akşam yüzümü yıkadıktan sonra uygulasam bile pamukta yinede bir takım şeyler görüyorum bu da benim içimi rahatlatıyor.
İçeriğinde alkol olması evet biraz daha cildimi kurutuyor ama bu özelliği sivilceler de işe yarıyor,sivilcenin kurumasını sağlıyor.
Şimdilik daha iyisiyle tanışana kadar kullanıcam sanırım :)
Fiyatı:13 tl civarı fakat indirimlerden 8-9 tl ya alabilirsiniz.
 Umarım işinize yarayacak bilgiler vermişimdir. Sevgileerr :)
Not: İnstagram sayfamda güzel hediyeler var hepinizi bekliyorum.
İnstagram:genckizinrenklidunyasi
Gmail:genckizinrenklidunyasi@gmail.com